Presentación de la empresa Ver más ofertas

Programador PHP

Empresa líder en el mercat català de les assegurances de salut, que es troba immersa en un procés de transformació digital, cerca 1 Programador Sènior per incorporar a la plantilla de la seu central.

 

Funcions:

  • Desenvolupament de software, per a nous projectes i/o evolutius dels ja existents (PHP, SQL, JQuery, HTML).
  • Resolució d'incidències en CRM, ERP i altres solucions pròpies de l'organització.
  • Recolzament en la transformació digital de l'empresa.
  • Imprescindible residència en Catalunya

Lloc de treball: Barcelona.

Descripción de la empresa

La Mútua General de Catalunya, constituïda l'any 1982 i amb seu a Barcelona, és una entitat asseguradora especialitzada en el ram d'assistència sanitària que ofereix un ampli ventall d'assegurances personals.

Amb una trajectòria de més de 25 anys, la Mútua s'ha distingit per una sèrie de valors totalment diferenciats de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l'ampliació i la millora de les cobertures i serveis, i assumint com a objectiu principal garantir les millors condicions als seus associats amb la millor relació quota-cobertura.

Col-lectius com col-legis professionals, associacions i empreses han establert acords de col-laboració amb la Mútua al llarg d'aquests anys amb la finalitat de proporcionar als seus membres les millors cobertures.

Mostrar descripción completa
Seleccionar la forma de candidatura
Ofertas similares
Ofertas de trabajo similares en función de los criterios : ProgramadorAnalista-ProgramadorSQLCRMPHPCSS / CSS3ERPJavaScriptHTMLJQuery